1. ÅNGERRÄTT/RETURPOLICY
Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Vid retur står du själv för returkostnaden.

2. NYTTJANDE AV DIN ÅNGERRÄTT
1. Du måste meddela att du ångrar ditt köp. Meddelandet ska skickas till oss via e-mail till [email protected].
I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt. 

2. Du står för skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i lämplig förpackning, exempelvis samma förpackning de levererades i.

3. Du står själv för returen och kan använda dig av valfritt fraktbolag. Ett tips är att få hjälp från den servicepoint där du hämtade ut varan.

4. Du skickar din retur till:

Fightway AB
Ekelundsvägen 13
429 42 Särö

5. Så fort vi mottagit din retur skickar vi en bekräftelse via mail.

3. ÅTERBETALNING 
Vi återbetalar alla betalningar från dig, utan oskäligt dröjsmål och under alla omständigheter senast 30 dagar efter det att vi blev informerade om ditt beslut att ångra din beställning. Vi kommer att använda oss av samma betalsätt som du använde vid din beställning.

4. NÄR INTE ÅNGERRÄTT GÄLLER
Ångerrätt gäller inte vid köp av specialtillverkade produkter, som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål, ex gravering, tryck eller brodyr. För mer om den lagstiftade ångerrätten, se här.