Leone

Karaktär, passion och beslutsamhet är grunden för varje fantastiskt sportresultat. Så här började denna berättelse med mod och entusiasm år 1947, efter år av erfarenhet inom lädervarusektorn grundade Orlando Leone, LEONE 1947. Kärleken till boxning ledde grundaren till att producera specifika artiklar för denna sport och företaget blev snabbt marknadsledande inom branschen.

Att Leone snabbt blev ett populärt varumärke bland boxarna är ett faktum och sedan dess har varumärket LEONE 1947 alltid varit närvarande i ringen, både i Italien och runt om i världen, samtidigt som det erbjuder sin erfarenhet av produktion av tekniska skydd för nya discipliner som kommer från utlandet: kickboxning, muay thai, savaten och MMA .

Företaget förvaltas nu av den tredje generationen av Leone-familjen som har för avsikt att fortsätta den fascinerande resan, som strävar efter att förbättra sin produktion i linje med dess historia och tradition och ständigt söker en framtid full av innovation och kontinuerlig utveckling.

LEONE: 1947 BOXARLINDOR 4.5m BLÅ